Konkreta resultat:

skyddade skogar med unik biodiversitet!

Om oss

Föreningen Rädda Regnskog är en ideell förening med säte i Sverige och 90-konto. Vi skyddar tropisk skog och stödjer lokalsamhällen i skogens närhet. Vi arbetar så effektivt vi kan med de förutsättningar som finns på olika platser, från direkta inköp av skog till skydd genom samarbeten, utbildning och utveckling av alternativa hållbara metoder inom exempelvis jordbruk och turism. Nyckeln till vår framgång är engagemanget från våra medlemmar och givare samt vårt unika samarbete med organisationer på plats i flera olika länder.

Ge en gåva

Något av det viktigaste vi kan göra för klimatet och naturen är att rädda regnskog. Därför kämpar vi tillsammans med enskilda, företag och organisationer som bidrar till att skydda de artrika och livsviktiga regnskogarna. Var med du också – här kan du ge en gåva som räddar regnskog!

Starta en egen insamling

Du kan du starta en egen insamling för att stötta Rädda regnskogs arbete med att bevara regnskogens livsmiljöer och arter. Insamlingen startar du på Facebook – följ instruktionerna via länken

Följ oss på sociala medier

Vi finns både på Facebook och Instagram – följ oss gärna!

Bli medlem

Ett sätt att stödja Föreningen Rädda Regnskog är att bli medlem. Medlemsavgiften är 130 kr per kalenderår för enskild person, 80 kr för studenter och pensionärer samt 250 kr för familjemedlemskap. Avgiften sätts in på föreningens konto: pg 90 06 30-5. Glöm inte att ange ditt namn, din epost-adress och att det gäller medlemskap!

Medlemmar sätts upp på vår e-postlista och får fortlöpande information om våra aktiviteter i Sverige och utvecklingen i våra stödprojekt. Vill du engagera dig och hjälpa till praktiskt? Hör av dig till info@raddaregnskog.se!

Medlemmar har rösträtt på föreningsstämmor och kan bli invalda i styrelsen. Här hittar du våra stadgar.

 

Kontakt

Föreningen Rädda Regnskog
c/o Pella Larsdotter Thiel
Skenora gård
134 65 Ingarö

Organisationsnr 80 24 27-9112

E-post: info@raddaregnskog.se


Vid brådskande ärenden som rör gåvobevis eller dylikt, ring hellre kontaktpersonerna nedan eftersom mailen inte kollas dagligen.

Kontaktpersoner:
Pella Thiel 073-658 98 84

Tatiana Rynbäck:  070-287 34 14

Projekt

Vi är styrelsen för föreningen Rädda Regnskog

Rådgivande grupp