Konkreta resultat: Skyddade skogar med unik biodiversitet

Regnskogen är helt avgörande för att stabilisera Jordens klimat. Därför kämpar vi för att bevara några av världens mest artrika regnskogar i Ecuador, Colombia, Honduras, Madagaskar och Brasilien. Vi gör allt vi kan från direkta inköp av skog till att skydda unika skogsområden genom lokala samarbeten, utbildning och utveckling av hållbara metoder för jordbruk och turism. Samtidigt ser vi till att stärka lokalsamhället och människorna som bor i regnskogen.

Nyckeln till vår framgång är ditt engagemang och våra lokala samarbeten! Du som är privat givare, medlem eller företag gör det möjligt för oss att rädda regnskog. Vi finns både på Facebook och Instagram – följ oss gärna!

Tillsammans räddar vi regnskog!

Bli medlem – var med och påverka

Ett sätt att stödja Föreningen Rädda Regnskog är att bli medlem. Medlemsavgiften är 130 kr per kalenderår för enskild person, 80 kr för studenter och pensionärer samt 250 kr för familjemedlemskap. Avgiften sätts in på föreningens konto: pg 414241-0. Glöm inte att ange ditt namn, din epost-adress och att det gäller medlemskap!

Medlemmar sätts upp på vår e-postlista och får fortlöpande information om våra aktiviteter i Sverige och utvecklingen i våra stödprojekt. Vill du engagera dig och hjälpa till praktiskt? Hör av dig till info@raddaregnskog.se! Medlemmar har rösträtt på föreningsstämmor och kan bli invalda i styrelsen. Här hittar du våra stadgar.