Engagera dig

Vår verksamhet bygger på ideella insatser och din hjälp behövs. Du kan engagera dig och din omgivning på många olika sätt!

Bli medlem

Medlemsavgiften är 130 kr per år och sätts in på Rädda Regnskogs konto: pg 41 42 41-0. Glöm inte att ange ditt namn, din mejladress och att det gäller medlemskap. Som medlem har du rösträtt på föreningsstämmor och kan bli invald i styrelsen.

Samla in pengar

Vi behöver alla bidrag vi kan få för att rädda regnskogen. Insamling kan ske på massor av olika sätt, det är bara fantasin som sätter gränser. Kontakta oss om du vill bolla idéer eller göra något tillsammans. Några tips är annars att ordna en loppmarknad, en stödkonsert, ett lotteri, att baka och sälja bröd eller skapa en insamling på Facebook.” 

Uppmuntra ditt företag att stödja oss

Många företag bidrar regelbundet till Rädda Regnskog. Prata gärna med din arbetsgivare eller hör av dig själv om du är företagare och vill hjälpa oss att rädda regnskog. Läs mer om hur företag stödjer vår verksamhet.

Tipsa dina vänner

Gilla, kommentera eller dela våra inlägg på sociala medier på så sätt får fler upp ögonen för vår verksamhet. Skicka ett mejl till dina vänner och tipsa om att de kan vara med och rädda regnskog! Eller varför inte ge bort regnskog i present? Ju fler vi blir som engagerar oss för regnskogen desto bättre.

Bli aktiv

Vill du hjälpa oss med verksamheten i föreningen Rädda Regnskog? Då är du varmt välkommen. Vi behöver alltid bli fler aktiva. Hör av dig till info@raddaregnskog.se.

Följ oss på sociala medier

Vi finns både på Facebook och Instagram – följ oss gärna! Självklart kan du starta en egen insamling för oss via Facebook. Läs mer här.

Lär dig mer

Med mer kunskap är vi bättre rustade för att rädda regnskog. Här på vår sajt kan du lära dig både det ena och det andra om våra regnskogar och varför de är så viktiga.