Ett år har gått sedan Inkasso AB Marginalen lanserade Grön Inkasso. Tack vare de många kunder som valt tjänsten kan företaget nu betala ut nära 10 000 kronor till Rädda Regnskogs arbete för världens regnskogar.

Det var våren 2020 som Marginalen, som första inkassobolag i Sverige, lanserade tjänsten ”Grön Inkasso” med syfte att bidra till hållbarhet och social rättvisa. Återbäringen som genererades under året ska nu fördelas mellan utvalda organisationer inom social rättvisa, hållbarhet och miljö.

– Genom vår gröna återbäring har vi redan, på mindre än ett år, tillsammans med våra  kunder donerat 74 200 kronor till utvalda 90-kontoorganisationer med fokus på våra hjärtefrågor miljö och allas lika värde, säger Inkassochefen Maria Hoffmann på Inkasso AB Marginalen. Det tycker vi är fantastiskt och vill passa på att tacka våra befintliga Gröna Inkasso-kunder samt välkomna alla nya som delar vår vision om ett hållbart företagande tillsammans!

Rädda Regnskog som är en av organisationerna som får vara med och dela på pengarna ser med glädje att fler och fler företag engagerar sig aktivt i hållbarhetsfrågor utöver sin egen verksamhet.

-Vi är mycket glada över att Inkasso AB Marginalen är ett av de företag som valt att stödja Rädda Regnskog, säger Pella Thiel, styrelseledamot Rädda Regnskog. Deras gåva är ett viktigt bidrag till vårt arbete för världens regnskogar. 

Mer information om Inkasso AB Marginalens tjänst Grön Inkasso kan du läsa här.

Vill du stödja vårt arbete med att rädda regnskogar? Läs mer här!