Den juridiska personen Föreningen Rädda Regnskog (802427-9112) är personuppgiftsansvarig. När vi samlar in och använder dina personliga uppgifter hanterar vi dessa i enlighet med GDPR. Vi är måna om din integritet och din rätt att ha full koll på hur dina uppgifter hanteras.


I följande situationer kan vi samla in dina personuppgifter:

  • När du ger en gåva
  • När du blir månadsgivare
  • När du blir medlem
  • När du prenumererar på vårt nyhetsbrev
  • När du besöker våra digitala plattformar, kanaler och sociala medier

Beroende på vilken typ av kontakt du har med oss kan olika typer av persondata samlas in.

Genom att vi behandlar dina personuppgifter kan vi administrera dina gåvor, ditt medlemskap, din prenumeration och ge god service mm.

Dina personuppgifter kan användas för marknadsföring, och för att hitta nya sätt att kommunicera och interagera med dig och andra som stödjer vårt arbete för att Rädda Regnskog.

Du har flera rättigheter, t ex att få tillgång till dina uppgifter, rätt till rättelse och rätt att bli bortglömd mm. Har du frågor hör av dig till info@raddaregnskog.se så ser vi till att hjälpa dig med din fråga.

Rädda Regnskog kommer aldrig sälja dina uppgifter vidare till någon annan organisation eller någon annan tredje part.

Denna policy gäller Rädda Regnskog i Sverige. Den gäller inte andra organisationer som vi eventuellt kan komma att hänvisa dig till.

Genom att lämna dina uppgifter till Rädda Regnskog accepterar du härmed våra villkor och ger oss rätt att samla, lagra och behandla dina uppgifter på de sätt som förklarats.

Stort tack för att du är med och räddar regnskog. Ditt engagemang gör skillnad!