Nya samarbeten ger ökade möjligheter

29 mars, 2017

Nu är den nya styrelsen på plats med många välbekanta ansikten och en ny ledamot. Styrelsesammansättningen ger en stabil och bra grund att bygga vidare arbetet med att bevara viktiga skogsområden.

– Vi är en dynamisk grupp med stort engagemang som är taggade att ta vår förening till nya nivåer, säger Pella Larsdotter Thiel, omvald ledamot i föreningen.

Året som gått har varit ett riktigt spännande år för Rädda Regnskog. Nya företagssamarbeten har gett ökade möjligheter att bevara och skydda viktiga skogsområden.

– Vår styrka ligger i det nära samarbete vi har med organisationerna på plats i Sydamerika. Deras engagemanget gör att vi får stort genomslag i våra projekt,  säger Miguel Jaramillo, omvald ordförande i föreningen. Under 2016 belönades båda våra samarbetsorganisationer med fina utmärkelser, vilket gör oss otroligt stolta.

Under året har även samarbetet med paraplyorganisationen Framtidsjorden utvecklats, vilket kommer att öka möjligheterna till att kanalisera resurser från biståndsmedel till föreningens samarbetsorganisationer. Läs mer: Verksamhetsberättelse 2016.

Ny i styrelsen är ledamoten Mary Lesmes. Miguel Jaramillo  är omvald som ordförande. Torbjörn Granlund fortsätter som kassör och Tatiana Rybäck och Pella Larsdotter Thiel som ledamöter.

frr styrelse 2017

Nya styrelsen (utom Torbjörn)