Vi har räddat över 2000 hektar regnskog

Föreningen har samlat in över 3 miljoner kronor för skydd av regnskog!

Om oss

Föreningen Rädda Regnskog är en ideell förening med säte i Sverige. Vi arbetar för att skydda den tropiska skogen och stödja lokalsamhällen i skogens närhet. Föreningen är ung och energisk – startad år 2005 – med en liten administration som sköts med frivilliga krafter. En så stor del som möjligt av gåvor och bidrag går direkt till de projekt vi valt att stödja.

Bli medlem

Ett sätt att stödja Föreningen Rädda Regnskog är att bli medlem. Medlemsavgiften är 120 kr per kalenderår och sätts in på föreningens konto: pg 41 42 41 – 0. Glöm inte att ange ditt namn, din e-post-adress och att det gäller medlemskap! Vi föredrar e-post framför luftpost. Det spar resurser.

Medlemmar sätts upp på vår e-postlista och får fortlöpande information om våra aktiviteter i Sverige och utvecklingen i våra stödprojekt. Mer allmänna tropiska skogsnyheter förekommer också i e-breven. Vill du inte vara med på listan är det bara att säga ifrån. Vill du engagera dig och hjälpa till praktiskt är du välkommen.

Medlemmar har rösträtt på föreningsstämmor och kan bli invalda i styrelsen.

Våra projekt väljs ut med stor omsorg. Läs mer under Projekt»

Våra stadgar»

Kontakt

Föreningen Rädda Regnskog
c/o Pella Larsdotter Thiel
Skenora gård
134 65 Ingarö

E-post: info@raddaregnskog.se


Vid brådskande ärenden som rör gåvobevis eller dylikt, ring hellre kontaktpersonerna nedan eftersom mailen inte kollas dagligen.

Kontaktpersoner i Stockholm:
Pella Thiel 073-658 98 84

Projekt

Vi är styrelsen för föreningen Rädda Regnskog

Rådgivande grupp