Unika bilder på glasögonbjörnar!

12 april, 2015

I Cambugánskogen, Ecuador där vi arbetar tillsammans med Fundación Cambugan finns kamerafällor uppsatta. Häromveckan fångade de två fina ungar av glasögonbjörn!

Glasögonbjörnen är mycket skygg. Den är den enda björnarten på södra halvklotet och Sydamerikas största rovdjur. Den klassas som sårbar.

11076199_393448754113809_1181138598595301082_o